Rezumat După ce ne-am întâlnit de Anna Todd

Rezumat la cartea "După ce ne-am întâlnit" de Anna Todd, în care este vorba despre călătoria lui Tessa Young la Universitatea Washington State. În această poveste, Tessa se îndrăgostește de Hardin Scott, un tânăr rebel și misterios. Cu o mamă conservatoare care dezaprobă relația lor, iar apoi se desparte de Tessa, și cu secrete întunecate care ies la iveală, relația lor este marcată de conflicte și neînțelegeri. În final, descoperirile tulburătoare pun la încercare iubirea lor și o forțează pe Tessa să ia decizii dificile.

Citește și
Rezumat După ce ne-am certat de Anna Todd
Rezumat După ce ne-am îndrăgostit de Anna Todd



Rezumat După ce ne-am întâlnit de Anna Todd


Tessa Young, o studentă proaspăt intrată la Universitatea Washington State, sosește la colegiu împreună cu mama sa, Carol, și prietenul ei, Noah. Carol, o femeie conservatoare, este șocată de colega de cameră a lui Tessa, care are un stil alternativ, și de prietena acesteia, Steph Jones, care este mai în vârstă. Când Carol nu reușește să o convingă pe Tessa să schimbe camera, o avertizează pe fiica sa cu privire la pericolele petrecerilor de la colegiu înainte de a pleca împreună cu Noah. A doua zi dimineață, Tessa se întoarce în camera ei și îl găsește pe unul dintre prietenii lui Steph înăuntru, un băiat tatuat și atrăgător care îi adresează mai multe comentarii nepoliticoase lui Tessa. Steph îi povestește lui Tessa despre băiatul, Hardin Scott, care este o figură rebelă în campus.

În prima zi de cursuri la colegiu, Tessa se împrietenește cu Landon Gibson, care și el este student la limba engleză. Tessa află de la Landon că Hardin este viitorul său frate vitreg, deoarece mama lui Landon și tatăl lui Hardin sunt logodiți. După prima săptămână de colegiu, Tessa o însoțește cu reținere pe Steph la o petrecere și joacă "Adevăr sau Provocare" cu prietenii lui Steph, inclusiv cu Hardin, în timpul căreia recunoaște că este virgină. Hardin este provocat să o sărute pe Tessa, dar ea fuge de grup, jenată. Hardin o ajunge și au un moment intens pe care el îl consideră trivial. Carol dezaprobă activitățile lui Tessa și îl învinuiește pe Hardin, astfel că Tessa promite să îl ignore. Dar Hardin se îndrăgostește de Tessa.

Hardin o duce pe Tessa la un pârâu din pădure. Când Tessa sugerează că cei doi sunt acum împreună, Hardin spune că el nu se întâlnește cu nimeni, lăsând-o pe Tessa cu inima frântă. Ea îl ignoră ulterior pe Hardin și îl invită pe Noah să rămână peste noapte cu ea. În acea noapte, Landon o sună pe Tessa să o ajute să-l calmeze pe Hardin care este beat. După o ceartă cu Hardin, cei doi devin intimi din nou. A doua zi dimineața, Tessa îl roagă pe Noah să o ierte că l-a lăsat singur, iar el spune că va lua în considerare.

Tessa se întâlnește cu Ken Scott, tatăl lui Hardin și cancelarul colegiului, și acesta o invită la cină la el acasă. În cursul serii, Hardin se ceartă cu Ken și iese furios în curtea din spate, unde Tessa îl consolează. Tessa rămâne peste noapte și asistă la coșmarurile intense ale lui Hardin. A doua zi dimineața, Hardin o duce pe Tessa înapoi în camera ei, găsindu-l pe Noah așteptând. Cei doi bărbați sunt aproape să se ia la bătaie, dar Tessa îi spune lui Noah să plece. Landon o avertizează pe Tessa să fie atentă cu Hardin.

Ken folosește conexiunile sale pentru a-i obține lui Tessa un stagiu la editura Van, cerând în schimb ca Tessa să-l convingă pe Hardin să vină la nunta lui cu Karen. Hardin, inițial bucuros de vestea stagiaturii lui Tessa, devine rece când se întâlnește cu prietenii săi și o abandonează pe Tessa. Tessa îl găsește ulterior pe Hardin cu Molly în brațe. Furioasă, Tessa joacă "Adevăr sau Provocare" cu grupul și-l sărută pe Zed pentru a-l enerva pe Hardin. La rândul său, Hardin o provoacă pe Molly să îl sărute. Când Tessa încearcă să fugă, Hardin o urmărește și declară în fața tuturor că o iubește. Tessa îl respinge și pleacă. Hardin își retrage cu amărăciune declarația, astfel că Tessa iese la o întâlnire cu Zed. Ei participă la o petrecere, și după ce Tessa se întoarce la apartamentul lui Zed, se sărută. Cu toate acestea, Tessa își dă seama cât de puternice sunt sentimentele ei pentru Hardin. Ea se întoarce la Hardin, și își mărturisesc dragostea reciproc. În cele din urmă, Hardin este de acord să participe la nunta tatălui său.

Se întorc în camera lui Tessa și o găsesc pe Carol furioasă așteptându-i. Carol cere ca Tessa să înceteze să-l vadă pe Hardin și să se întoarcă la Noah, altfel va fi tăiată de la orice sprijin financiar.

Mai mulți prieteni ai lui Hardin flirtează cu Tessa, ceea ce îl enervează pe Hardin. Tessa este de acord să se mute cu el într-un apartament comun, dar el nu se întoarce acasă în a doua noapte împreună, ceea ce o întristează pe Tessa. Carol află că Tessa a locuit cu Hardin și o lovește pe Tessa înainte de a o lăsa fără sprijin financiar.

În drumul lor către nunta lui Ken, Tessa îl zărește pe Zed cu vânătăi groaznice, care par să fie provocate la Hardin. Tessa îl confruntă pe Hardin cu privire la comportamentul său suspect, dezvăluind situația lor de viață grupului, ceea ce îl determină să recunoască în cele din urmă adevărul: după jocul "Adevăr sau Provocare", Hardin și Zed au pariat dacă el ar putea să o lase pe Tessa fără virginitate, ceea ce Hardin a dovedit arătând grupului lenjeria de pat plină de sânge. Hardin spune că, în timpul îndeplinirii pariului, s-a îndrăgostit de Tessa și o roagă să-l ierte. Ea fuge și se întâlnește cu Zed. Ea îl întreabă despre toate detaliile pariului și pleacă cu el, lăsându-l pe Hardin în urmă.