Descarca cartea Dieta Rina 90 de zile - a doua parte - Mentinerea

Descarca a doua parte a cartii Dieta Rina 90 de zile in format PDF. Partea a doua a cartii de slabit se numeste "Plan pentru mentinerea grautatii" si ne prezinta Dieta Rina pentru zilele de dupa slabire. Moto-ul acestei carti care urmeaza dupa Dieta Rina - planu pentru slabit este: Mancaruri gustoase pentru urmatoarele 90 de zile de alimentatie sanatoasa pentru mentinerea greutatii. Descarca cartea in format PDF ce contine zilelele de dieta si retele din Dieta Rina 90 de zile.

Descarca si prima parte a cartii Dieta Rina 90 de zile


Stiti sa slabiti, acum trebuie sa va mentineti echilibrul. In prima parte a dietei de 90 de zile ati gasit sfaturi pentru slabit. A doua parte este un ghid extraordinar pentru mentinerea greutatii corporale. Dieta de 90 de zile si de fapt ambele ghiduri nici nu sunt o dieta. Este un mod de a va hrani care se imprima gradual modului dumneavoastra de viata. Astfel se obtin rezultate care cu putina perseverenta raman permanente.

Dupa dieta de 90 de zile multora li s-a schimbat viata. In realitate chiar din timpul acesteia. Ati slabit cu preparate culinare gustoase, fara sa renuntati la vreun aliment, ati combinat alimentele in mod corespunzator si ati urmat un orar fix de hranire. Prin activitatea fizica regulata ati avut si o mare influenta asupra sanatatii dumneavoastra fizice, intelectuale si psihice.

Scopul, obtinerea greutatii corespunzatoare (sau pierderea kilogramelor in exces), l-ati atins (in caz contrar puteti repeta dieta dupa primele 90 de zile). Vati stabilit un nou scop: sa va simtiti bine si sa aveti o satisfactie permanenta. Regulile de combinare a alimentelor, cand sa mancati, cat lichid sa beti, cum sa ardeti caloriile datorate micilor scapari v-au intrat deja sub piele. Masa copioasa nu va mai tenteaza intrucat stiti sa alegeti, sa combinati si sa spuneti nu. Pentru inspiratie si ajutor apelati la ghidul de fata. Retetele ce urmeaza sunt si mai variate decat prima parte deoarece puteti sa va bucurati de o si mai mare libertate in combinarea alimentelor.