Citeste online "Cartea pierdută a vrăjitoarelor" de Deborah Harkness

Citeste online si descarca PDF cu cartea "Cartea pierduta a vrajitoarelor" scrisa de scriitoarea americanca Deborah Harkness si publicata de acesta in anul 2011 la New York sub denumirea A Discovery of Witches. Romanul "Cartea pierduta a vrajitoarelor" este prima din trilogia All Souls Trilogy.

Despre "Cartea pierdută a vrăjitoarelor PDF"
In inima Bibliotecii Bodleiene din Oxford, profesorul universitar Diana Bishop descopera  in cursul cercetarilor ei un manuscris alchimic – Ashmole 782 – aflat sub o vraja. Desi se trage dintr-un neam vechi si celebru de vrajitoare, Diana a renuntat de mult la mostenirea familiei sale in favoarea cercetarii universitare si a unei vieti obisnuite, asa ca, dupa o analiza sumara, returneaza manuscrisul. Dar descoperirea ei pune in miscare o intreaga lume fantastica, atragand pe urmele sale deopotriva demoni, vrajitoare si vampiri. Printre ei se afla si Matthew Clairmont, un vampir genetician pasionat de teoriile lui Darwin, pe cat de periculos, pe atat de enigmatic. Relatia care se infiripa intre cei doi ameninta sa spulbere pacea fragila care domneste de secole in lumea lor.

O poveste romantica sofisticata si plina de suspans ii uneste in incercarea de a descoperi secretele manuscrisului, intre ale carui pagini se afla cheia unui trecut misterios si a unui viitor nesigur.

Cumpara "Cartea pierdută a vrăjitoarelor" din libraria online Libris.ro - 20% reducere.

Fragment din carte:
    Mătuşa Sarah îmi spusese întotdeauna că magia era un dar. Dacă aşa stăteau lucrurile, eram legată prin fire nevăzute de toate vrăjitoarele Bishop care trăiseră înaintea mea. Exista un preţ de plătit pentru folosirea acestei puteri magice moştenite şi pentru capacitatea de a face vrăjile şi farmecele care alcătuiau meşteşugul păzit cu grijă al vrăjitoarelor. Deschizând Ashmole 782, străpunsesem zidul care despărţea magia de activitatea mea ştiinţifică. Dar, odată aflată din nou de partea corectă, eram mai hotărâtă ca niciodată să rămân aici.
     Mi-am strâns computerul şi notele şi am luat teancul de manuscrise, punând cu grijă Ashmole 782 dedesubt. Din fericire, Gillian nu era la masa ei, deşi hârtiile îi zăceau încă împrăştiate pe acolo. Probabil avea de gând să lucreze până târziu şi ieşise la o ceaşcă de cafea.





Citeste "Cartea pierdută a vrăjitoarelor"


Descarca PDF "Cartea pierdută a vrăjitoarelor"